• Toimitus 1-4 arkipäivässä (Posti)
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin (norm. 5,95€)
  • Kotimainen yritys
  • Ilmainen vaihto (palautus 6,95€)
  • Kaikki Klarnan maksutavat
  • Toimitus 1-4 arkipäivässä (Posti)
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin (norm. 5,95€)
  • Kotimainen yritys
  • Ilmainen vaihto (palautus 6,95€)
  • Kaikki Klarnan maksutavat

Palautusohjeet

Palautusaika

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka lasketaan tavaran vastaanottamishetkestä. Palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja tuotelappujen paikallaan. Emme ota vastaan käytettyjä tai asiakkaan toimesta vaurioituneita tuotteita.

Mikäli tuote on rikkoutunut kuljetuksen aikana, toimitamme veloituksetta uuden tuotteen asiakkaalle. Emme kuitenkaan vastaa kuljetuksessa rikkoutuneen tuotteen aiheuttamista muusta vahingoista asiakkaalle.

Palautustavat

Ilmoita palautuksesta aina sähköpostilla osoitteeseen info@gentlemanni.fi. Kerro tilausnumero, sekä palautettavat/vaihdettavat tuotteet ja mahdollinen korvaava tuote. Ilmoitus palautuksesta tulee lähettää 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Lähetämme seuraavana arkipäivänä asiakkaalle Helposti-koodin, joka lisätään lähettäjän yhteystietojen lisäksi paketin mukana tulleeseen osoitekorttiin. Pakkaa palautettavat, käyttämättömät tuotteet siististi ja liimaa osoitetarra paketin päälle (peitä vanha osoitetarra). Voit käyttää alkuperäistä pussia (toinen tarrapinta palautusta varten) tai laittaa tuotteet johonkin muuhun siistiin pakettiin. Palauta paketti lähimpään Postin toimipisteeseen. Voit myös palauttaa tuotteet suoraan Antinkadun showroomiin.

Palautamme vastaavasti tilauksesta maksamasi rahat viivytyksettä ja viimeistään 14 vuorokauden kuluessa saapuneesta palautuksesta. Palautusmaksu on 6,95€/lähetys, ensimmäinen vaihto on veloituksetta. Erikoistoimituksista syntyneitä kustannuksia emme palauta asiakkaalle (Pikatoimitus/Ahvenanmaa). Jos olet tilannut laskulla/osamaksulla, Klarna ilmoittaa sinulle, kun lasku on päivitetty. Lasku päivittyy myös Klarnan puhelinsovellukseen. Jos epäilet palautuksen viivästyvän, ilmoita Klarnalle palautuksesta niin lasku laitetaan taukotilaan.

Palautusosoite:

Gentlemanni Oy

Antinkatu 18, 28100, Pori

Vaihto

Tapa 1 ei rahakäsittelyä (SUOSITELTU): Tee palautus aiemman, ”Palautustavat”, kohdan mukaan ja odota kunnes olemme vastaanottaneet tuotteen, jonka jälkeen lähetämme uuden tilalle. Tällä tavalla et joudu maksamaan uutta tilausta ja odottelemaan aiemman rahapalautusta. Jos vaihdettavaa kokoa ei löydy varastosta, sovitaan asiasta erikseen sähköpostitse.

Tapa 2 nopea toimitus: Tee palautus aiemman, ”Palautustavat”, kohdan mukaan ja tee sen jälkeen normaaliin tapaan uusi tilaus, näin saat mahdollisimman nopeasti uuden tuotteen tilalle, mutta joudut odottamaan rahapalautusta alkuperäisestä tilauksesta, kunnes olemme vastaanottaneet tuotteen ja Klarna on käsitellyt rahapalautuksen.

Noutamaton tilaus

Asiakas huolehtii, että tilattu paketti noudetaan Postin vaatimassa ajassa toimipisteestä/pakettiautomaatista. Jos tilaus jää noutamatta, paketti palautuu automaattisesti liikkeellemme ja tilauksesta tehdään hyvitys alkuperäisen maksutavan mukaan. Veloitamme 15€ noutamatta jääneestä tilauksesta. Kulut vähennetään hyvityksen yhteydessä. Noutamatta jäänyttä pakettia ei toimiteta enää asiakkaalle, vaan asiakkaan on tehtävä uusi tilaus palautuksen rekisteröinnin jälkeen.

Asiakaspalvelu

Autamme sinua tilaukseesi liittyvissä kysymyksissä. Otathan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimella:

info@gentlemanni.fi (vastaamme arkisin 9-18)

+358447661830 (myymälän aukiollessa ti-pe 11-17 ja la 11-15)