• Nopea toimitus 1-4 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin
  • Toimitus alk. 3,95€
  • Ilmainen vaihto
  • Klarna ja PayPal
  • Nopea toimitus 1-4 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin
  • Toimitus alk. 3,95€
  • Ilmainen vaihto
  • Klarna ja PayPal

Lahjakortit

Lahjakortin ostaminen

UUTTA! Gentlemannin lahjakortteja voi nyt ostaa sekä verkkokaupasta, että Gentlemannin Showroomista osoitteesta Antinkatu 18, 28100 Pori. Lahjakortteja voi ostaa fyysisenä sekä verkkokaupasta, että showroomista. Digitaalisia, sähköpostilla ostettavia PDF-lahjakortteja saa tilattua verkkokaupastamme. Digitaaliset lahjakortit toimitetaan sähköpostiin 1vrk sisällä tilauksesta.

Lahjakortin summa

Showroomissa lahjakortille saa valittua vapaavalintaisen summan (min. 10€), verkkokaupassa on tarjolla eri summia 50€ ja 500€ välillä.

Lahjakortin voimassaoloaika

Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Lahjakortin lunastaminen

Lahjakortit toimivat koodeilla, jotka oikeuttavat tietynsuuruiseen alennukseen tilauksen summasta. Lahjakortit toimivat tuotteisiin, eivät toimituskuluihin. lahjakortin voi lunastaa gentlemanni.fi verkkokaupassa tai Gentlemannin Showroomissa osoitteessa Antinkatu 18, 28100 Pori.

Verkkokaupassa:

Voit käyttää lahjakorttisi suoraan tilauksen yhteydessä. Syötä lahjakortin takapuolelta löytyvä numeroista koostuva koodi ostoskorin kohtaan ”Anna kuponkikoodi” ja paina ”Lunasta”. Lahjakortit eivät toimi toimituskuluihin.

Showroomissa:

Voit käyttää lahjakorttisi kassalla oston yhteydessä. Lahjakortin summa vähennetään ostosten loppusummasta.

Lahjakortin ehdot ja rajoitukset

Yhtä tilausta kohden voidaan lunastaa vain yksi lahjakortti verkkokaupassa, koska järjestelmä eivät salli useamman kuponkikoodin käyttöä yhteen tilaukseen. Tämä tarkoittaa myös, ettei lahjakortin käytön yhteydessä voi lunastaa mitään muita alennuskoodeja. Valmiiksi alennettuja tuotteita voi ostaa lahjakortilla. Lahjakortit eivät toimi toimituskuluihin. Lahjakorttia ei voi palauttaa tai vaihtaa rahaksi. Useita lahjakortteja ei voi yhdistää. Lahjakortti olisi hyvä käyttää yhdellä kertaa, koska koodit ovat kertakäytöisiä. Jos kortille on kuitenkin jäämässä yli 10€ ostosten jälkeen, luomme manuaalisesti uuden koodin jäjelle jäävälle summalle alkuperäisen kortin käyttöajan mukaan. Kadonnutta tai varastettua korttia ei korvata.

Lahjakortti toimittamattoman tilauksen yhteydessä

Jos jostain syystä emme pysty toimittamaan tuotetta tai tilausta, jonka maksamiseen olet käyttänyt lahjakortin, sinulle luodaan korvaava lahjakortti samalle summalle ja tilaukseen käytetyt rahat palautetaan normaaliin tapaan.

Lahjakortti palautuksen yhteydessä

Jos palautat tuotteita tilauksesta, jonka maksamiseen olet käyttänyt lahjakortin, luomme sinulle uuden lahjakortin palautuksen summalle.